keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

boGi

Mikäli et ole 100% varma miten löydät golfkentälle, niin muista ladata puhelimen akku, mikäli käytät sitä navigaattorina. Itselläni oli tänään ensimmäinen ja toivottavasti viimeinen - juosten TÄYSIÄ tee:lle lähtö. Ajoin Helsingistä Raaseporin Nordcenteriin. Puhelimesta akun loputtua yritin parhaani mukaan muistella ja arpoa mihin suuntaan Karjaa - Pohja risteyksessä kääntyä. Siinä edestakas sählätessä tee aika lähestyi ja aloin tuntea "paniikkia" - ihan kuin myöhästyisi lentokoneesta!

Kello oli just 11.50 kun hengästyneenä juoksujalkaa tapasin pelikaverit 1. väylän teeboxissa. "huh, tästä ei voi tulla kuin hyvä kierros" totesin.


..ja hyvä kierros tulikin! Meillä oli kisa -> tytöt vastaa pojat ja tytöt voitti. No mutta tärkeintä toki ei ole voitto vaan mukava golfkierros. hmm.. olihan sen voitto ihan huippu kiva juttu ;)

Tämän päivän golfkierroksen oppini: älä koskaan innoissasi hypähdä kupin ympäri pyörähtävää par puttia, ennen kuin se on kupissa ;) ..tai no joo, itseni ja spontaanin innostuneisuuteni tuntien, voi olla että joskus vielä "vahigossa" hypähdän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti