Hansin matkassa - Hans Välimäki ja Erja Häkkinen kokkailevat Rivieran herkkuja. Minäpä herkuttelen Ranskalaisella tomaattipiirakalla - nam!
POHJA:
4,5 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
hyppysellinen sokeria
125 g kylmää voita
5 rkl jääkylmää vettä
PÄÄLLE:
pestoa
raastettua juustoa (esim. mozzarella toimii hyvin)
tomaattia
ohjeen mukaan -> kuivattua basilikaa (itse käytän tuoretta!)
mustapippuria & suolaa
oliiviöljyä & murskattua valkosipulia (tämä on must!)
ou nou - ohjeessa on, että pohjan pitäisi levätä jääkaapissa mielellään parikin tuntia (tämän minä olen täysin unohtanut, mutta hyvää on ollut!)
uunissa 225 astetta about 15 - 20 min!
Ranskalaisen tomaattipiirakka ohjeen ole kirjoittanut vuosia sitten kauniilla käsialalla reseptivihkooni. Siitä on pakko olla tosi kauan, koska kauniista käsialasta ei ole enää tietoakaan ;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti